Over Probumat

Over
Probumat

Over Probumat

 

Probumat (voorheen Bouw Center Merksem) is dé groothandel in ruwbouwmaterialen, sanitair en elektro, gevestigd in Merksem. Onze vijf troeven voor jou, als professional, zijn een ruim aanbod, grote stock, scherpe prijzen, snelle levering en gratis advies

Ruim aanbod

Buiten een zeer ruime keuze aan ruwbouwmaterialen, sanitair en elektro levert Probumat ook materialen voor dak- en gevelbekleding, constructiehout, binnendeuren, vloerbekleding, verven, lijmen, gereedschap en werkkledij. Kortom, alles wat je als vakman nodig hebt voor al je bouw- en renovatiewerken.

Grote stock

De meeste producten hebben we in voorraad en dit ook in grote volumes. Heb je iets zeer specifiek nodig dan zoekt Probumat het voor je op en zorgt dat het binnen de kortste keren bij jou wordt geleverd.

Grote voorraad

 
Scherpe prijzen

Omdat we zo veel producten in stock hebben, veranderen de promotie producten bijna wekelijks. Abdelhafid, de aankoopverantwoordelijke, selecteert de nieuwe promotie producten. Deze promoties worden daarna automatisch  aangepast op de website en in de winkel.

Snelle levering

Leveringen van producten uit voorraad gebeuren binnen enkele dagen. Deze kunnen bij jou aan huis of rechtstreeks op je werf geleverd worden. Bij de levering van bouwmaterialen kan er indien nodig gebruik gemaakt worden van één van onze hijskranen.

Gratis advies

Het ervaren en gemotiveerd verkoopteam geeft je graag antwoord op al je vragen rond de technische eigenschappen, de installatie en het gebruik van het materiaal. Maak hieronder kennis met Youssef, Mourad, Ouarda en Ilias! Ontmoet je ze graag in real life? Breng dan eens een bezoekje aan onze winkel en ze ontvangen je met open armen. Beloofd!

Blijf op de hoogte van onze promoties.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Locatie

Probumat

Oostkaai 25/5 - 2170 Merksem

Ma-Vrij: 06u30 - 18u00
Zaterdag: 08u00 - 17u00
Feestdagen: 08u00 - 17u00
Zondag gesloten